Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Φαβοκεφτέδες με κάπαρη και κοπανιστή

Υλικά:

400γρ. φάβα βρασμένη
1 κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο
15γρ. κοπανιστή (1κ.σ.)
15γρ. κάπαρη (1κ.σ.)
3-4 κλαράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
3-4 κλαράκια άνηθο ψιλοκομμένο
λίγες σταγόνες λάδι
λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι
Αλεύρι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Πολτοποιούμαι όλα μας τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από τη φάβα. Ενώνουμε τα υλικά με τη φάβα και κάνουμε ένα ομοιόμορφο πολτό.
Πλάθουμε σε μπαλίτσες ή κεφτέδες και αλευρώνουμε. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου